Klantbeoordelingen

Het BizBook van Hondenoppas Jady laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van mijn website. Tevreden over mijn service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Ik hoor het graag!

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Hondenoppas Jady
5
22 Beoordeling
  • Frances van Rumpt
    13-11-2017 12:04
    Onze Bello gaat elke keer weer met plezier naar Jacqueline. Als ik hem breng 's ochtends is hij niet te houden zo blij en bij het ophalen wil hij het liefst nog zo lang mogelijk blijven. Afgelopen paar dagen is hij geweest voor de vakantie opvang. Door de goede verzorging van Jacqueline konden wij vol vertrouwen een paar dagen weg en onze Bello bij haar achterlaten. Jacqueline is liefdevol en iemand die het beste voor heeft voor de honden; al met al een fantastische oppas voor onze Bello!
  • Toine Vermeer
    09-11-2017 17:31
    Hondenoppas JaDy...tsja...wat kun je daarover schrijven. Beste uitlaatservice/oppas die ik ken, in ieder geval de enige waar ik mijn beide Australische Herders (Boris en Bruno) met een gerust hart bij achter laat! Nu ken ik Jacqueline persoonlijk en schuif ik met mijn Boris en Bruno met enige regelmaat aan bij een van haar roedelwandelingen, maar zie bij de overige wandelingen ook andere uitlaatservices: veelal veel honden op 1 persoon, geen interesse in de honden, kleine busjes zonder kennels etc. Jacq is ZEKER anders dan dat!!! Veilig vervoer in ruime bus met kennels erin, bij grotere groepen loopt er iemand mee, liefdevolle over de groep, individuele aandacht, overzicht&controle, weet hoe te handelen en neemt haar beroepserieus. Naast een geweldig persoon ook de meest betrouwbare voor mijn viervoetige maatjes en voor ons de ENIGE waar we Boris en Bruno zonder zorgen bij achter laten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • m broekhuis
    07-11-2017 16:46
    Naar volle tevredenheid brengen wij onze Ridgeback bij Hondenoppas Jady, al bijna een jaar geniet onze hond wekelijks van zijn uitjes met Hondenoppas Jady. Het is ook er leuk om ze via FB te volgen en de activiteiten van Jady te zien! Kortom heel blij en tevreden met Hondenoppas Jady!
  • m broekhuis
    07-11-2017 16:40
    Onze Ridgeback komt al sinds hij 20 weken oud is, wekelijks bij Jacqueline. Naar volle tevredenheid. Wij krijgen altijd een vrolijke hond terug die het vreselijk naar zijn zin heeft gehad! Wat een leuke bijkomstigheid is, dat wij Luke kunnen volgen via FB als hij bij Hondenoppas Jady is en genieten dan volop mee! We zijn dan ook erg content met Hondenoppas Jady!
  • Simona zom
    07-11-2017 14:47
    een super goede hondenoppas waar ik Romy met een gerust hart kan achterlaten. ze laat de hond ook echt hond zijn. heerlijk rennen en spelen met elkaar. ik kan me geen betere wensen. wanneer romy weer thuis is, is ze moe en voldaan. Geweldig.
  • Yvette Albers
    06-11-2017 20:11
    Mijn beagle Moos gaat sinds een aantal weken mee met de roedelwandeling van Jacqueline. Voor Moos is dit nieuw maar elke keer bij het zien van de vele foto's en filmpjes, zie ik dat Moos ervan geniet. En dat is tóch een fijn gevoel! Ik raad hondenoppas Jady dan ook zeker aan!
  • Patricia vd Hoek
    06-11-2017 18:39
    Vanaf de dag dat mijn hond Harvey met Jacqelien kennismaakte was hij gek op haar. Op dagen dat hij niet mee wandelt zie ik Harvey soms verwachtingsvol naar de deur kijken of hij zal worden opgehaald. Doordat er foto's en filmpjes van de wandelingen in een besloten groep op Facebook worden gepost kan ik zien dat Harvey ook gek is op 'zijn' roedel en lekker los kan gaan met ze. De invloed van de roedel is duidelijk merkbaar. Sinds Harvey meegaat durft hij het water in en plast hij met zijn poot omhoog in plaats van op 4 poten, haha. Harvey wordt goed droog weer thuisgebracht, na nog een snelle plas in de straat zodat zijn blaas goed leeg is. Ondanks Jacqueline haar drukke schema is de reactietijd op berichtjes heel snel. Echte aanrader!
  • Iris Lamers
    06-11-2017 17:47
    Onze hond gaat sinds een paar weken naar hondenoppas jady onze hond was erg eenkennig en angstig naar andere honden. Steeds als zij bij Jacqueline geweest is zien wij vooruitgang in de omgang met andere honden! Door het vertrouwen in Jacqueline voelt onze hond zich op haar gemak en komt zij steeds losser, erg leuk om te zien!
  • Karin Van velzen
    16-05-2017 16:32
    Geweldig lieve en betrouwbare honden liefhebber. Met een groot dierenhart
  • Melissa Elsink
    29-04-2017 17:48
    Jacqueline is een fantastische hondenoppas. Ze is lief voor de honden, neemt alle tijd voor ze en ze heeft heel veel verstand van dieren. Onze hond Skipper is gek op haar. Altijd als hij mee is geweest met de roedel treffen we thuis een ermoeide en happy hond aan. Jacqueline maakt van elke wandeling foto's en filmpjes, zodat we precies kunnen zien wat ze overdag allemaal gedaan hebben. Zo leuk! We vertrouwen Skipper met een gerust hart aan haar toe. Echt een aanrader als je een goede, lieve en betrouwbare hondenoppas zoekt.
  • Anca H.
    27-04-2017 10:58
    Mijn hond Pluk wordt totaal wild als ze de bus van Jacqueline aan hoort komen. Ze gaat met enorm veel plezier met Jacque mee en komt totaal moe en voldaan weer terug. Pluk logeert ook bij Jacque als ik op vakantie ben en dat is heerlijk. Ze krijgt alle aandacht, draait mee in het huis en wordt enorm goed verzorgd. Ik ben ontzettend blij met onze hondenoppas Jady!
  • Aileen Alleen van den Burg
    27-04-2017 08:36
    In september kregen wij een keeshond in huis die nog nooit uitgelaten was geweest en haar enige contact met andere honden was toen ze gedumpt was bij de ouders van de eigenaar die twee Jack Russels had. Deze vielen haar constant aan en moest met spoed toen weg. Naast alle individuele begeleiding heeft Jacqueline haar steeds meegenomen in haar kleine roedels. Inmiddels is het een zelfverzekerder hondje dat meer durft te spelen en zich comfortabeler leert te voelen met haar soortgenoten. Jacqueline maakt altijd veel foto's en filmpjes waardoor we goed kunnen zien hoe ze vooruit gaat en geniet van haar uitjes! Wij zijn erg blij met deze uitlaatservice die naast het standaard uitlaatrondje dat extraatje weet toe te voegen waardoor ze erg waardevol is voor ons en onze hond.
  • Van Jole Maaike
    26-04-2017 23:49
    Ik heb een herder gehad die erg onzeker was en daarom dominant bij mij. Bij Jacqueline was hij kalm en luisterde perfect. Ze is lief en enthousiast naar de dieren en straalt ook een kracht uit waardoor mijn hond zich keurig gedroeg. Naast een geweldige Hondenoppas is zij ook een fijn persoon. Eerlijk en recht door zee. Kortom, een Topper!
  • Toine Vermeer
    26-04-2017 22:30
    Jacqueline is, naast een geweldig persoon, de enige oppas aan wie wij onze beide Aussie's durven toe te vertrouwen!! Professioneel, betrokken, betrouwbaar, lief, kundig, hart voor de dieren en de baas als het nodig is, energiek met haar uitgebreide wandelingen, controle over de roedel, flexibel en creatief, zorgt voor veilig vervoer, kortom: niet voor niets dat onze honden en wij gek op haar zijn!!!
  • Isaura Artz
    26-04-2017 19:41
    Hondenoppas Jady goed een fantastische service. Ze heeft met de honden en cavia te doen. Is lief voor de dieren en kijkt naar de behoeft van elk individu. Jacqueline is niet te beroerd om een extra rondje te lopen indien nodig. Van mij krijgt zij een tien met een truffel!!
  • Ashley Ashley
    21-03-2017 16:31
    Het is een goede Hondenoppas. Ze let goed op de honden hun behoeftes en loopt genoeg met de honden. Ze weet wat ze doet en heeft een hart voor dieren.
  • Ronald Van der linde
    21-03-2017 16:21
    Super goed bedrijf eigenaar is heel goed met de honden en verzorgd ze heel goed
  • Jacqueline Neijts
    17-03-2017 16:35
    Fantastische Hondenoppas. Super gemotiveerd en lief voor de dieren. Waar ik met een super goed gevoel me hondjes aan toevertrouwd. En zie aan me hondjes dat ze erg blij zijn als ze door haar worden opgehaald.
  • Bianca Remijn
    17-03-2017 10:24
    Jacqueline is een hele lieve Hondenoppas en ze loopt met niet meer dan 5 honden per keer wat ik ook heel fijn vind ook voor de hond zo blijft hij overzichtelijk en betrouwbaar jacqueline ga zo door zie allemaal blije honden
  • Chi Jung
    16-03-2017 22:13
    Als er 1 iemand OPRECHT van dieren houd, en ze met alle liefdeverzorgt, is het Jacqueline wel! Een ECHTE dierenvriend!
  • May Wong S.
    16-03-2017 20:36
    Lief betrouwbaar en professioneel....super goed voor mijn Chloe gezorgd tot het laatste moment. Vanaf Mei komt mijn nieuwe hondenkind bij Jacqueline in de in de opvang.Zowel Blue als ik kijken hier erg naar uit. Liefs May
  • Jacqueline J.
    16-03-2017 18:47
    Blij met mijn eigen bedrijf waar ik al mijn passie voor dieren kan uiten.

Meer weten?

Neem contact op met Hondenoppas Jady