Welkom bij Hondenoppas Jady

Hét betrouwbare adres in Den Haag waar uw trouwe viervoeter niets tekort komt. Bij mij kunt u terecht voor hondenopvang en een uitlaatservice. Persoonlijke aandacht voor uw hond staat centraal.

Er zijn weer plekken beschikbaar voor de uitlaatservice!

 

Er zijn weer plekken beschikbaar voor de uitlaatservice!

Bent u woonachtig in één van de volgende wijken? Bohemen, Waldeck, Vogelwijk, Bomenbuurt, Bloemenbuurt of de Vruchtenbuurt. Neem dan snel contact met mij op en bemachtig een van de laatste beschikbare plekken!

Hondenuitlaatservice van Hondenoppas Jady

Bij Hondenoppas Jady bent u aan het juiste adres voor een kleinschalige hondenuitlaatservice in Den Haag. Ik kan de diensten 7 dagen per week voor u verzorgen, zodat uw hond ook de dagen dat u geen tijd heeft zijn behoeftes kan doen.

Roedelwandeling

Vindt u dat uw trouwe viervoeter wel wat meer beweging kan gebruiken en meer contact mag hebben met andere honden? Of bent u lange tijd van huis en vindt u dat uw huisdier te lang alleen zit? In zulke gevallen is een roedelwandeling van 60 minuten (exclusief reistijd) de ideale oplossing. Tijdens zo’n wandeling haal ik uw hond met mijn bus op, waarna we naar het bos of ander losloopgebied gaan. Hier kan uw dier volledig onder toezicht zijn eigen gang gaan. Het loopje vindt altijd plaats in kleine groepen. Vaak vinden er meerdere roedelwandelingen op een dag plaats. In overleg met mij kunt u kiezen voor een tijdstip. Dit is de ideale hondenuitlaatservice voor dieren die niet mee kunnen in de roedel. Meestal houd ik dit loopje halverwege de dag. Uw hond krijgt hierbij de gelegenheid om zijn behoeftes te doen.

Extra informatie

Door met kleine groepjes honden te wandelen kan ik de veiligheid waarborgen, het overzicht houden en elk beestje genoeg aandacht geven. Ik breng binnen Den Haag geen voorrijkosten in rekening voor de hondenuitlaatservice en sluit een sleutelcontract met u af wanneer u mij een huissleutel geeft. Uiteraard kan uw viervoeter nat en vies worden tijdens de wandeling. Vandaar dat ik zorg dat ik genoeg handdoeken bij me heb om uw hond schoon en droog te maken. Tijdens het tochtje maak ik foto’s en video’s die ik op mijn Facebook-pagina plaats, zodat de baasjes kunnen zien hoe leuk hun dier het heeft. Na het loopje breng ik uw huisdier vanzelfsprekend weer veilig thuis.

Via het contactformulier vraagt u meer informatie over de uitlaatservice voor honden op. Ik help u graag verder. Bekijk hier de prijzen.

 

 

Meer weten?

Neem contact op met Hondenoppas Jady