Welkom bij Hondenoppas Jady

Hét betrouwbare adres in Den Haag waar uw trouwe viervoeter niets tekort komt. Bij mij kunt u terecht voor hondenopvang en een uitlaatservice. Persoonlijke aandacht voor uw hond staat centraal.

 

Hondenuitlaatservice van Hondenoppas Jady

Bij Hondenoppas Jady bent u aan het juiste adres voor een kleinschalige hondenuitlaatservice in Den Haag. Ik kan de diensten op werkdagen (ma-vr) voor u verzorgen. De hondenuitlaatservice is geschikt voor honden vanaf 6 maanden.

Roedelwandeling

Vindt u dat uw trouwe viervoeter wel wat meer beweging kan gebruiken en meer contact mag hebben met andere honden? Of bent u lange tijd van huis en vindt u dat uw huisdier te lang alleen zit? In zulke gevallen is een roedelwandeling van 60 minuten (exclusief reistijd) de ideale oplossing. Tijdens zo’n wandeling haal ik uw hond met mijn speciaal ingerichte hondenbus op, waarna we naar het bos of ander losloopgebied gaan. Hier kan uw dier volledig onder toezicht zijn eigen gang gaan. Het loopje vindt altijd plaats in groepen van maximaal 10 honden. Vaak vinden er meerdere roedelwandelingen op een dag plaats. In overleg gaan wij kijken in welke bestaande groep uw hond het beste past. Uw hond krijgt hierbij de gelegenheid om zijn behoeftes te doen.

Extra informatie

Door met kleine groepjes honden te wandelen kan ik de veiligheid waarborgen, het overzicht houden en elk beestje genoeg aandacht geven. Ik breng geen voorrijkosten in rekening voor de hondenuitlaatservice en sluit een sleutelcontract en algemene voorwaardencontract met u af wanneer wij de samenwerking aangaan. Uiteraard kan uw viervoeter nat en vies worden tijdens de wandeling. Vandaar dat ik zorg dat ik genoeg handdoeken bij me heb om uw hond handoekdroog thuis te brengen. Tijdens het tochtje maak ik foto’s en video’s die ik op mijn Facebook-pagina plaats, zodat de baasjes kunnen zien hoe leuk hun dier het heeft. Na het loopje breng ik uw huisdier vanzelfsprekend weer veilig thuis.

Via het contactformulier vraagt u meer informatie over de uitlaatservice voor honden op. Bekijk hier de prijzen. Uiteraard kunt u ook telefonisch met ons contact op nemen via 085-8887479.

Meer weten?

Neem contact op met Hondenoppas Jady