Welkom bij Hondenoppas Jady

Hét betrouwbare adres in Den Haag waar uw trouwe viervoeter niets tekort komt. Bij mij kunt u terecht voor hondenopvang en een uitlaatservice. Persoonlijke aandacht voor uw hond staat centraal.

 

Kleinschalig hondenpension voor vakantieopvang

Hondenoppas Jady beschikt over een kleinschalig hondenpension in Den Haag waar uw dier volop de aandacht krijgt. Ik zorg ervoor dat het uw trouwe viervoeter tijdens uw vakantie aan niets ontbreekt en dat het beestje meer dan genoeg liefde krijgt. Zo gaat u met een gerust hart op vakantie én geniet uw huisdier van een plezierige hondenvakantie.

 

Hondenopvang op maat

Ziet u Hondenoppas Jady wel zitten als vakantieopvang voor uw hond? Dan dient u minimaal 2 maanden van tevoren een reservering te plaatsen om dubbele reserveringen te voorkomen. Ik vang kleinschalig honden op in een huiselijke sfeer zodat ik volop de aandacht aan uw dier kan geven. Daarbij pas ik me uiteraard volledig aan op de leeftijd, het energieniveau, de gezondheid en de behoeftes van uw hond. Graag nodig ik u eerst uit voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. Bij dit gesprek bespreek ik uw wensen en de voorwaarden met u. Hierna ontvangt u een bevestiging en dient u een aanbetaling te doen voor de hondenopvang. De afspraken die wij hebben gemaakt kom ik vanzelfsprekend altijd na. Ik wil tenslotte, net zoals u, uw diertje alleen het beste van het beste geven.

De dagindeling

Rond 08:00 uur kunt u uw hond naar het hondenpension brengen. Kunt u dit alleen op een ander tijdstip doen? In overleg is alles mogelijk. Iedere dag gaan we er tussen 08:30 en 09:30 uur op uit voor een eerste wandeling. Deze duurt ongeveer 30 minuten. Bij terugkomst krijgen de dieren de tijd voor zichzelf. De halsbanden en riemen gaan rond 11:30 uur weer om voor een bezoekje aan het bos. Hier gaan we met mijn bus naartoe. Onderweg haal ik nog wat honden binnen regio Den Haag op voor mijn hondenuitlaatservice die gezellig met ons meegaan. Onder toezicht kunnen de viervoeters lekker hun eigen gang gaan. Tijdens de wandelingen maak ik foto’s en video’s die ik vervolgens op mijn Facebook-pagina plaats. Op deze manier kunnen de vakantiegangers zien hoe leuk hun huisdieren het gedurende hun verblijf in mijn hondenpension hebben.

Neem contact op wanneer u een reservering wilt plaatsen voor het hondenpension aan huis. Dit doet u door te bellen naar 085-8887479 of door het contactformulier bovenaan de pagina in te vullen. Hier vindt u onze prijzen. Een leuke vakantie voor uzelf en een leuke vakantie voor de hond!

Op dit moment zitten we vol. Houd deze website in de gaten voor up-to-date informatie.

Meer weten?

Neem contact op met Hondenoppas Jady