Welkom bij Hondenoppas Jady

Hét betrouwbare adres in Den Haag waar uw trouwe viervoeter niets tekort komt. Bij mij kunt u terecht voor hondenopvang en een uitlaatservice. Persoonlijke aandacht voor uw hond staat centraal.

 

Dierenoppas aan huis

Zoekt u naar een dierenoppas in Den Haag die bij u aan huis kan komen? Hondenoppas Jady verzorgt eveneens graag andere dieren behalve honden. Dit doe ik altijd bij u aan huis, zodat uw huisdier geen last heeft van stress en zich comfortabel voelt. Op deze manier kunt u met een gerust hart op vakantie. Kijk op mijn Facebook-pagina voor foto's en de laatste informatie. 

Liefdevolle oppas voor uw huisdier

Een hond hecht minder waarde aan zijn omgeving dan dat andere huisdieren doen. Zo zijn katten bijvoorbeeld erg gericht op hun territorium en daardoor erg gevoelig voor veranderingen in hun omgeving. Alleen het vervoer naar een kennel of pension brengt al behoorlijk wat stress met zich mee. Om die reden sta ik klaar als kattenoppas om uw katten zo min mogelijk stress te bezorgen tijdens uw vakantie. Geheel naar uw wensen kom ik 1 of 2 keer per dag bij u thuis om uw dier volop aandacht te geven, de kattenbak te verschonen en voer met water klaar te zetten. De verzorging kan ik volledig aanpassen op uw wensen en de behoeftes van het poezenbeest. Heeft het beestje medicatie of speciale verzorging nodig? Laat het mij weten en ik doe er alles aan om de aandacht te geven die onmisbaar is voor uw kat. Uiteraard kunt u mij tevens inschakelen wanneer het om bijvoorbeeld knaagdieren, vogels of andere huisdieren gaat.

Extra informatie

Dankzij mijn persoonlijke opvang krijgt uw dierenvriend de liefde die hij verdient. Om u zoveel mogelijk vertrouwen te geven, sluit ik een sleutelcontract met u af waarin onder andere staat dat ik geen kopie van uw huissleutel mag maken. Ook andere zaken die van belang zijn om vast te leggen staan in dit contract. Een voordeel van een dierenoppas is dat uw huis extra beveiligd is, aangezien ik elke dag een kijkje kom nemen. Desgewenst kan ik zelfs uw post verzamelen en planten water geven. De prijzen en bijkomende voorrijkosten gaan met u in overleg. Neem contact met mij op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Schakel Hondenoppas Jady binnen regio Den Haag in als dierenoppas en reken erop dat u zorgeloos op vakantie kunt. Plan een kennismakingsgesprek met mij in door te bellen naar 085-8887479. Voor meer informatie kunt u het contactformulier bovenaan de pagina invullen. Ik help u graag verder met mijn dierenopvang aan huis.

Meer weten?

Neem contact op met Hondenoppas Jady