Welkom bij Hondenoppas Jady

Hét betrouwbare adres in Den Haag waar uw trouwe viervoeter niets tekort komt. Bij mij kunt u terecht voor hondenopvang en een uitlaatservice. Persoonlijke aandacht voor uw hond staat centraal.

 

Let op! Dagopvang is op dit moment vol! Wij kunnen helaas op dit moment geen nieuwe pups meer aannemen in de dagopvang!

 

Liefdevol dagopvang voor uw hond

Bent u op zoek naar een geschikte dagopvang voor uw hond in Den Haag waar het uw dier aan niets ontbreekt? Dan bent u aan het juiste adres bij Hondenoppas Jady. Bij mij komt uw trouwe viervoeter niets tekort. De gehele dag door geef ik het beestje meer dan genoeg aandacht en liefde.

De dagopvang is geschikt voor puppy's van 9 weken tot 1 jaar. Is uw hond ouder dan 1 jaar? Dan komt hij of zij in aanmerking voor de hondenuitlaatservice.

Dagopvang van 8:00 uur tot 18:00 uur

Zodra u bij mij binnenstapt, weet u meteen al: dit zit goed. Ik geef u namelijk direct een goed gevoel, zodat u zich geen zorgen zult maken. Geheel in een fijne en huiselijke sfeer brengt uw dier bij mij de dag door. De ideale oplossing wanneer u aan het werk bent en uw huisdier niet zo lang alleen kan laten. Een opvang voor honden in een huiselijke kring is dan ook precies waar ik voor sta. Zelfs puppy’s vanaf 9 weken en de oudere honden kunnen bij mij terecht. Ik pas mijn verzorging aan op hun behoeftes. Zo geef ik de jonkies de nodige training en laat ik de senioren van hun oude dag genieten.

Een dag volop plezier

Bij de dagopvang zijn er verschillende wandelmomenten, waarvan uw hond in één van de groepen wordt ingedeeld. De dag gaat als volgt: ik ontvang uw hond graag rond 08:00 uur bij ons opvangadres. Het is belangrijk dat uw hond anderhalf uur alleen kan zijn. Is uw hond hier nog niet toe in staan, dan leer ik dit hem/haar aan. Tijdens de wandeling kunnen de dieren volledig onder toezicht hun eigen gang gaan. Tijdens de wandelingen maak ik foto’s en video’s die ik op mijn Facebook-pagina plaats. Op deze manier kunnen de baasjes meegenieten van het plezier dat hun trouwe viervoeter beleeft. Omdat we met de bus teruggaan laat ik de honden, voordat we naar binnen gaan, nog even plassen. Vervolgens gaan de honden nog even lekker naar buiten. Rond 18:00 uur haalt u uw huisdier weer op. 

Wilt u een plekje reserveren bij Hondenoppas Jady? Via het contactformulier bovenaan de pagina vraagt u meer informatie over mijn dagopvang voor uw hond op. Uiteraard ben u ook altijd welkom om te bellen naar 085-8887479. Ik help u met alle liefde verder en ben graag de oppas van uw hond. Bekijk onze prijzen.

Ik ben enkel in de volgende wijken werkzaam: Bohemen, Waldeck, Vogelwijk, Bomenbuurt, Bloemenbuurt en de Vruchtenbuurt.

Meer weten?

Neem contact op met Hondenoppas Jady