Welkom bij Hondenoppas Jady

Hét betrouwbare adres in Den Haag waar uw trouwe viervoeter niets tekort komt. Bij mij kunt u terecht voor hondenopvang en een uitlaatservice. Persoonlijke aandacht voor uw hond staat centraal.

Er zijn weer plekken beschikbaar voor de uitlaatservice!

 

Liefdevol dagopvang voor uw hond

Bent u op zoek naar een geschikte dagopvang voor uw hond in Den Haag waar het uw dier aan niets ontbreekt? Dan bent u aan het juiste adres bij Hondenoppas Jady. Bij mij komt uw trouwe viervoeter niets tekort. De gehele dag door geef ik het beestje meer dan genoeg aandacht en liefde.

De dagopvang is geschikt voor puppy's van 8 weken tot 1 jaar. Is uw hond ouder dan 1 jaar? Dan komt hij of zij in aanmerking voor de hondenuitlaatservice.

Oplossing voor uw dagje weg

Zodra u bij mij binnenstapt, weet u meteen al: dit zit goed. Ik geef u namelijk direct een goed gevoel, zodat u zich geen zorgen zult maken en zorgeloos kunt genieten van uw dag. Geheel in een fijne en huiselijke sfeer brengt uw dier bij mij de dag door. De ideale oplossing wanneer u de hele dag van huis bent en uw huisdier niet zo lang alleen wilt laten. Een opvang voor honden in een huiselijke kring is dan ook precies waar ik voor sta. Het maakt niet uit hoe oud uw hond is: zelfs puppy’s en oudere honden kunnen bij mij terecht. Ik pas mijn verzorging aan op hun behoeftes. Zo geef ik de jonkies de nodige training en laat ik de senioren van hun oude dag genieten. Eventueel kunt u de dagopvang voor uw hond verlengen. Honden zijn namelijk van harte welkom om te blijven overnachten. Let wel: geef uw reservering minimaal 2 weken van tevoren door. 

Een dag volop plezier

Bij de dagopvang zijn er twee wandelmomenten (om 9:30 en om 11:30), waarvan uw hond in één van de groepen wordt ingedeeld. De dag gaat als volgt: ik ontvang uw hond graag rond 08:00 uur bij ons opvangadres. De hond gaat om 08:45 een blokje om de wijk om hun behoefte te doen. Rond 09:30 maken we de honden gereed die meegaan met de eerste ronde voor een wandeling in een bosrijke omgeving met een meertje. De honden die in de tweede groep zijn ingedeeld, mogen in dit anderhalf uur in het huis spelen, slapen en het huis verkennen. Het is dus belangrijk dat uw hond anderhalf uur alleen kan zijn. Rond 11.30 is de tweede groep honden aan de beurt en gaan bij hen de handsbanden en riemen om. Tijdens de wandeling kunnen de dieren volledig onder toezicht hun eigen gang gaan. Tijdens de wandelingen maak ik foto’s en video’s die ik op mijn Facebook-pagina plaats. Op deze manier kunnen de baasjes meegenieten van het plezier dat hun trouwe viervoeter beleeft. Omdat we met de bus teruggaan laat ik de honden, voordat we naar binnen gaan, nog even plassen. Om 16:00 gaan de honden nog even lekker naar buiten. Rond 18:00 uur haalt u uw huisdier weer op. 

Wilt u een plekje reserveren bij Hondenoppas Jady? Via het contactformulier bovenaan de pagina vraagt u meer informatie over mijn dagopvang voor uw hond op. Ik help u met alle liefde verder en ben graag de oppas van uw hond. Bekijk onze prijzen.

Op dit moment zitten we vol. Houd deze website in de gaten voor up-to-date informatie.

Meer weten?

Neem contact op met Hondenoppas Jady